Μερίδες: 2 άτομα
Υλικά:
400 γρ. Λωρίδες μπακαλιάρου
1 Λεμόνι
Αλάτι για γεύση
Ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Πλύνετε και στεγνώστε το λεμόνι, λαδώστε την αντικολλητικο ταψί και τοποθετήστε τις λωρίδες του μπακαλιάρου σε αυτό. Αλατοπιπερώστε και ψήστε με το χυμό λεμονιού. Πασπαλίστε με ξύσμα λεμονιού. Ψήνουμε στους 180-200 ° C σε προθερμασμένο φουρνο για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρετε και πασπαλίζετε με τη σάλτσα μαγειρέματος.