Μερίδες: 1
Θερμίδες: 370 kcal
Υλικά για μία μερίδα
- 80 γρ. Ζυμαρικά fusilli – (κατά προτίμηση ολικής άλεσης)
- τυρί κρέμα light
- 100 γρ. Σπανάκι
- θυμάρι σε σκόνη
προετοιμασία:
- Βάζουμε το σπανάκι σε βραστό νερό, στη συνέχεια αποστραγγίζουμε.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε ένα κατσαρολάκι.
- Ζεσταίνουμε το φρέσκο τυρί σε ένα τηγάνι ( Φιλαδέλφεια light).
- Προσθέτουμε το σπανάκι και λίγο θυμάρι στο λιωμένο τυρί και τα αφήνουμε όλα να ζεσταθούν.
- Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στη σάλτσα