Ζυμαρικά fusilli με σπανάκι και ​​τυρί κρέμα!

Μερίδες: 1

Θερμίδες: 370 kcal

Υλικά για μία μερίδα

  • 80 γρ.  Ζυμαρικά fusilli  – (κατά προτίμηση ολικής άλεσης)
  •  τυρί κρέμα light
  • 100 γρ.  Σπανάκι
  • θυμάρι σε σκόνη

προετοιμασία:

  • Βάζουμε το σπανάκι σε βραστό νερό, στη συνέχεια αποστραγγίζουμε.
  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε ένα κατσαρολάκι.
  • Ζεσταίνουμε το φρέσκο ​​τυρί σε ένα τηγάνι ( Φιλαδέλφεια light).
  • Προσθέτουμε το σπανάκι και λίγο θυμάρι στο λιωμένο τυρί και τα αφήνουμε όλα να ζεσταθούν.
  • Στραγγίζουμε τα μακαρόνια  και τα προσθέτουμε στη σάλτσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *