Μερίδες: 4
Θερμίδες: 292 kcal
Υλικα:
- 650 g φιλέτα στήθους κοτόπουλου
- 100 γραμμάρια γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών
- 120 γραμμάρια μαρούλι
- 2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 40 γραμμάρια ψωμιού
- 30 g παρμεζάνα
- αλάτι στη γεύση
Προετοιμασία:
- Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή ψήνουμε στο φούρνο το στήθος κοτόπουλου.
- Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι.
- Φρυγανίζουμε το ψωμί και το σπάμε σε κομματάκια
- Για την sauce: βάζουμε στο μιξερ το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το σόρδο και το αλάτι!
Αφού έχουμε κάνει όλες τις προετοιμασίες ρίχνουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε!