Κρέπες βρώμης!

Μερίδες: 4

Υλικά (για την κρέπα):

  • 4 αυγά
  • 4 κ.σ αλεσμένη βρώμη
  • 40ml φλιτζάνια γάλα
  • 1 πρέζα αλάτι

Προετοιμασία:

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το αλάτι σε ένα μπολ.
  2.  Προσθέτουμε σιγά-σιγά όλη τη βρώμη φροντίζοντας να μην σχηματίσουμε σβώλους –  το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα απαλό και κρεμώδες μίγμα.
  3. Προσθέτουμε το γάλα σε θερμοκρασία δωματίου ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να επιτευχθεί ένα μείγμα χωρίς σβώλους.
  4. Αλείφουμε το τηγάνι (εαν έχετε πινέλο) με λίγο λάδι και το βάζουμε στη φωτιά.
  5. Ρίχνουμε μια κουτάλα από το μείγμα περιστρέφοντας το τηγάνι έτσι ώστε η ζύμη να κολλάει σε ολόκληρη την επιφάνεια.
  6. Αφού ψηθεί στη μία πλευρά, γυρίζουμε τη κρέπα για να ψηθεί και η άλλη.
  7. Συνεχίζουμε τη διαδικασία για τις υπόλοιπες κρέπες!

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *