Ζυμαρικά ρεβιθιού με μελιτζάνα, ντομάτα και κατσικίσιο τυρί!

Μερίδες: 3

Υλικά:

  • 1 συσκευασία ζυμαρικά απο ρεβίθια
  • 1 ντομάτα σε κυβάκια
  • 1 μελιτζάνα σε κυβάκια
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ ροδέλες ελιάς
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο
  • 90 γρ τυρί κατσικίσιο
  • αλάτι, ξύδι, ρίγανη

Προετοιμασία:

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και τη μελιτζάνα σε κυβάκια.
  2. Τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο μας,  το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν.
  3. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε για άλλα 5 λεπτά αφού αλατίσουμε.
  4. Προσθέτουμε τη ντομάτα αφού την έχουμε κόψει σε κυβάκια και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς, λίγο ξύδι και τη ρίγανη, ανακατεύουμε και τσιγαρίζουμε για ακόμα 1′.
  6. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
  7. Αφού έχουμε βράσει τα ζυμαρικά για 8-10′, στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε στο αντικολλητικό τηγάνι με το υπόλοιπο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
  8. Τέλος, προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί (τριμμένο), ανακατεύουμε και σερβίρουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *