Υλικά:
- σπανάκι, ρόκα
- 1/2 ρόδι (μικρό)
- 60γρ τυρί κατσικίσιο
- 2 αποξηραμένα σύκα
- 5 καρύδια τριμμένα
- μίνι παξιμαδάκια από χαρούπι (σπασμένα)
- 1 κ.σ βαλσάμικο
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι
Προετοιμασία
- Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το σπανάκι με τη ρόκα
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο και το περιχύνουμε στο μπολ
- Αλατίζουμε