Μπράουνι με καστανή ζάχαρη και ελαιόλαδο!

Υλικά:

  • 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50%-55%
  • 150 γρ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 120 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 120 γρ. καρύδια στο μούλτι

Προετοιμασία:

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  2. Μόλις λιώσει, την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο.
  3. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα την καστανή ζάχαρη με τα αυγά πολύ καλά, έως ότου ασπρίσουν και αφρατέψουν.
  4.  Μόλις το μίγμα είναι έτοιμο, το ενώνουμε με το μίγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
  5. Προσθέτουμε το αλεύρι (κοσκινισμένο) μαζί με τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά.
  6. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα της επιλογής, αφού την καλύψουμε με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ºC για 25-30 λεπτά

Πηγή: https://steliosparliaros.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *