Υλικα:
Για τη βάση
- 1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
- 100 γραμ. φυτικό βούτυρο λιωμένο
- 1 κ.σ. σιρόπι Αγαύης
Για τη γέμιση
- 500γρ. Τυρί κρέμα light
- λίγο χυμό λεμονιού
- 50γρ. ζάχαρη καρύδας
Για το τελείωμα:
- μαρμελάδα με κόκκινα φρούτα χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Θρυμματίζουμε στο μίξερ τα μπισκότα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το θρυμματισμενο μπισκότο με το λιωμένο βούτυρο και το σιρόπι Αγαύης. Ανακατεύουμε και τα στρώνουμε στη φόρμα. Το παγώνουμε στο ψυγείο.
- Βάζουμε το τυρί κρέμα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε καλα τα υλικά.
- Απλώνουμε την κρέμα στη βάση μπισκότου. Στρώνουμε την επιφάνεια. Το παγώνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Αφού έχει παγώσει, απλώνουμε τη μαρμελάδα επάνω από την κρέμα… και έτοιμο!
Καλή απόλαυση!