2 μερίδες
Υλικά:
- 400γρ. ζυμαρικά ολικής βρασμένα
- 4 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά με μουστάρδα
- αλάτι
- 4-6 φέτες γαλοπούλα
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 μικρά αγγουράκια
- ντοματίνια
- 1 κ.σ ροδέλες ελιάς
- 2 κ.σ λάδι ή 1 αβοκάντο
Προετοιμασίa:
- Βράζουμε τα ζυμαρικά ολικής άλεσης και τα αφήνουμε να κρυώσουν
- Φτιάχνουμε τη sauce με 4 κ.σ γιαούρτι στραγγιστό, 2-3κ.γ μουστάρδα και λίγο αλάτι (προορατικά και λίγο λεμόνι)
- Κόβουμε σε κυβάκια τις φέτες της γαλοπούλας
- Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, τις πιπεριές και τα αγγουράκι
- Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τα λαχανικά και το ελαιόλαδο ή το αβοκάντο ( λιωμένο). Έπειτα ρίχνουμε από πάνω τη sauce γιαούρτι και τις φέτες γαλοπούλας . Ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο να πιάσει θερμοκρασία!
Καλή απόλαυση!